Gå med i Crypto Market Live nu för att lära dig riskhanteringsstrategi med Naeem Aslam och Charlie Burton

På dagens kryptomarknader bor, kommer veteranhandlare Charlie Burton och Naeem Aslam att diskutera sätt att navigera i riskhantering.

I dagens Crypto Markets Live kommer veteranhandlarna Charlie Burton och Naeem Aslam att diskutera en av de viktigaste aspekterna av varje framgångsrik handelsstrategi:

riskhantering

Oavsett hur bra du är på att läsa diagrammen, om du inte har en väl fungerande riskhanteringsstrategi för att säkerhetskopiera din Bitcoin Era handel kommer du nästan säkert att förlora pengar.

Aslam och Burton kommer att dela sina bästa insikter om hur man hanterar risker medan de handlar med cryptocurrencies och traditionella tillgångar. I synnerhet kommer de att fokusera på grundläggande principer, till exempel hur man bäst kan beräkna vinst / belöningsgrad, hur man diversifierar din handelsportfölj och hur man korrekt placerar en stop-loss.

Glöm inte att skriva några frågor du har i chatten under showen. Vi väljer de mest intressanta och ber dem till våra gäster!

Crypto Markets Live-show som hålls varje torsdag av Cointelegraph, samlar de bästa handlarna och marknadsexperter för att diskutera teknisk analys, prisrörelser, handelstips och mer.

Håll dig uppdaterad om nästa show genom att prenumerera på vår Youtube-kanal !